top of page

Τι λένε για μας (testimonials)

Pregnant Woman

Δ.Ε., γυναίκα 42 ετών

‘Κατάφερα να ελέγξω τον διαβήτη κύησης’

Έμεινα έγκυος με εξωσωματική μετά από πολλές προσπάθειες στα 42 μου.  Στον 6 μήνα, παρουσίασα διαβήτη κύησης.  Ο γυναικολόγος μου με παρέπεμψε στην Έλενα.  Ήταν άψογη!  Με δίδαξε πώς να μετρώ τη σωστή ποσότητα υδατανθράκων και πώς να επιλέγω τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και έτσι ρύθμισα τη ζάχαρή και το βάρος μου και γέννησα ένα υγιέστατο μωρό.  Θα σύστηνα την Έλενα ανεπιφύλακτα!

Granola

Κ.Γ., άντρας 33 χρ

Έχασα 40 κιλά χωρίς καν να πεινάσω!’

Όταν πρωτοπήγα στην Έλενα, είχα πολύ αρνητική ψυχολογία.  Είχα βάλει 40 κιλά μετά από ένα χωρισμό που μου ‘στοίχησε’ συναισθηματικά και ήμουν στα πρόθυρα διαβήτη.  Η Έλενα με βοήθησε όπως λέει και η ίδια ‘απλά να τρώω σωστά’.  Δεν μου απαγόρευσε τίποτε, εξάλλου πότε δεν χρησιμοποιεί τις λέξεις ‘επιτρέπεται’ ή ‘απαγορεύεται’, αλλά αντίθετα με έμαθε πώς να εφαρμόζω τη Μεσογειακή διατροφή κι έτσι έτρωγα απ’ όλα χωρίς να πεινάω.  Μέσα σε ένα 1.5 χρόνο, έχασα 40 κιλά, άρχισα να γυμνάζομαι, και τώρα νιώθω άλλος άνθρωπος.  Και το καλύτερο: δεν έχω πλέον ούτε ένδειξη διαβήτη. 

Diet Salad

Λ.Κ, άντρας 65 ετών, επισκέφτηκα την Έλενα μετά από εγκεφαλικό

‘Από τη πρώτη συνάντηση με ΄κέρδισε’ με τις επιστημονικές της γνώσεις’

Δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια που δούλευα με άγχος, αφυπηρετώντας έπαθα εγκεφαλικό και διαγνώστηκα με 2 κλειστές αρτηρίες.  Μετά την επέμβαση, αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω μία καινούρια αρχή.  Ο καρδιολόγος μου με παρέπεμψε στην Έλενα. Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός αλλά από τη πρώτη συνάντηση με ΄κέρδισε’ με τις επιστημονικές της γνώσεις.  Μου εξήγησε τα πάντα, πώς να τρώω σωστά, γιατί να επιλέγω μία τροφή αντί για μία άλλη, πώς να τρώω όταν βγούμε με παρέα το βράδυ κι άλλα πολλά.  Δεν στερούμαι τίποτα και είμαι νιώθω πλέον ότι έχω τον έλεγχο της διατροφής μα πάνω απ΄ όλα της υγείας μου.

Natural Medicine

Ε.Ρ., γυναίκα 54 ετών

‘Προτείνω τώρα στις φίλες μου να σταματήσουν να στερούνται και να επισκεφτούν την  Έλενα’

Στα 50 μου άρχισα να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει.  Εκεί που δεν έπαιρνα ποτέ κιλά στη μέση, τώρα μου φαινόταν ότι ό,τι έτρωγα, αποθηκευόταν ως λίπος.  Σε λίγους μήνες, ήρθε και η εμμηνόπαυση.  Την Έλενα μου τη σύστησε μία φίλη μου: ‘Θα πας, μου λέει, και θα δεις τη διαφορά’.  Όντως!  Είχα κάνει πολλές δίαιτες στη ζωή μου και είχα επισκεφτεί πολλούς διαιτολόγους.  Η διαφορά με την Έλενα ήταν ότι δεν καταπιέστηκα, δεν πείνασα και δεν ένιωσα ποτέ ότι ήμουν σε δίαιτα.  Αντίθετα, μου υπέδειξε κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή μου και τα κιλά είναι τώρα παρελθόν.  Έτσι κι εγώ προτείνω τώρα στις φίλες μου να σταματήσουν να στερούνται και να καταπιέζονται μόνες τους και να επισκεφτούν την Έλενα για σωστή διατροφή.

Drinking Milk

Σ.Μ., μητέρα Κ.Μ., 12 ετών

‘Ο γιος μου ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι πεινά και το κυριότερο για μένα ήταν χαρούμενος’

Επισκεφτήκαμε την Έλενα για το γιο μου όταν πρόσεξα ότι είχε αρχίσει να βάζει βάρος.  Ρώτησα τη παιδίατρο μας και μας σύστησε την Έλενα.  Η εμπειρία μας ήταν καταπληκτική!  Κάθισε με το γιο μου, πήρε ένα πολύ λεπτομερές ιστορικό του τι τρώει, πότε, με ποιους κτλ, και συμφωνήσαμε όλοι μαζί κάποιους εφικτούς και ρεαλιστικούς στόχους.  Ο Κ ψήλωσε και στην πορεία έχασε 1-2 κιλά.  Ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι πεινά και το κυριότερο για μένα ήταν χαρούμενος και κάθε φορά ανυπομονούσε να πάει στη διαιτολόγο του να συζητήσει τους καινούριους στόχους.

Grapefruit and Vitamins

Άντρας, 72 ετών

'Νιώθω πως ξαναγεννήθηκα με την υγιεινή διατροφή!'

Είμαι συνταξιούχος 72 ετών με αρκετά προβλήματα υγείας, όπως υπέρβαρος με υψηλή αρτηριακή πίεση και με μεγάλη προδιάθεση στον διαβήτη. Ακολουθώντας τις οδηγίες του καρδιολόγου μου επισκέφτηκα την Δρ. Έλενα Φιλίππου Διαιτολόγο –Διατροφολόγο η οποία μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε με την σωστή διατροφή και δίαιτα  να με επαναφέρει σε ιδανικά επίπεδα. Δηλαδή έχασα 10 ολόκληρα κιλά,  8 cm στο στήθος, 9 cm στη μέση  και 8 cm στην περιφέρεια. Το πιο καταπληκτικο είναι ότι η γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη (Haemoglobin A1c) από 7,2% δηλαδή στην κατηγορία ανεξέλεγκτου διαβήτη καταφεραμε να είμαστε τώρα στο 5.6% δηλαδή σε φυσιολογικά επίπεδα. Θερμές ευχαριστίες !

bottom of page